ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

 

P.W.I. CZ s.r.o., IČ:27601102, se sídlem Semanského 580/6, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 118097 (dále také „My“),jako správce osobních údajů, Vás jako uživatele webových stránek http://www.pwisecurity.cz/ informuje o níže popsaném shromažďování osobních údajů a zásadách ochrany soukromí. V případě, že budete potřebovat kteroukoliv část textu vysvětlit, poradit anebo projednat další zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit na e-mailové adrese pwi-cz@seznam.cz

 

1. Rozsah zpracování osobních údajů

Když nás kontaktujete prostřednictvím webových stránek, můžete být požádáni o vyplnění určitých údajů o sobě.

Těmito údaji mohou být zejména:
a)Vaše identifikační údaje (jméno a příjmení)
b)Vaše kontaktní údaje (adresa, e-mail, telefon)

Na našich webových stránkách Vás nesledujeme, takže se k nám dostanou jenom ty Vaše osobní údaje, které nám výslovně sdělíte. Nepoužíváme žádné cookies, které by o Vás bez Vašeho vědomí shromažďovaly osobní údaje.

 

2. Účel zpracování

Údaje, které nám poskytujete, používáme k tomu, abychom Vás kontaktovali zpět a poskytli Vám informace, o které jste nás požádali, nebo pro účely plnění našich povinností vůči Vám. Veškeré osobní údaje jsou zpracovány zákonným a transparentním způsobem a jsou vyžadovány pouze přiměřené, relevantní a nezbytné údaje ve vztahu k účelu zpracování. Vaše jméno, příjmení a e-mailovou adresu můžeme vedle toho využít k tomu, abychom Vám zasílali obchodní sdělení, tj. abychom Vás informovali o událostech, publikacích nebo službách, které poskytujeme a které by Vás, podle našeho názoru, mohly zajímat. Poskytnutí osobních údajů pro účely plnění smlouvy a poskytnutí osobních údajů pro účely odpovědi na Vámi vznesené dotazy nebo Vámi požadované informace jsou naším smluvním požadavkem, a jejich neposkytnutí může být důsledkem neuzavření smlouvy nebo neposkytnutí odpovědi na Vámi vznesené dotazy. Vedle toho zpracování Vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout a nebude to mít vliv na naše jiné vzájemné vztahy. Stačí nám zaslat e-mail s příslušnou žádostí na pwi-cz@seznam.cz nebo jinou adresu, ze které jste od nás obdržel obchodní sdělení.

 

3. Kdo má k Vašim osobním údajům přístup

Vaše osobní údaje budeme jako správce zpracovávat My. Vaše osobní údaje můžeme zavýše uvedenými účely předat našim subdodavatelům, aby pro nás provedli jejich zpracování. Osobní údaje mohou být zpřístupněny zejména zpracovatelům a příjemcům, kteří námposkytují serverové, webové, cloudové nebo IT služby.

 
 

4. Doba zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu, po kterou Vám budeme poskytovat našeslužby či plnit vzájemnou smlouvu, nebo po dobu nezbytnou k plnění archivačních povinnostípodle platných právních předpisů.

 

5. Vaše práva plynoucí ze zpracování osobních údajů

Ve vztahu k námi prováděnému zpracování Vašich osobních údajů máte následující práva:a)právo na přístup k osobním údajům;b)právo na opravu;c)právo na výmaz („právo být zapomenut“);d)právo na omezení zpracování údajů;e)právo vznést námitku proti zpracování; af)právo podat stížnost na zpracování osobních údajů.Vaše práva jsou níže vysvětlena, abyste si dokázal/a udělat jasnější představu o jejichobsahu.Všechna Vaše práva můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete na e-mailové adrese pwi-cz@seznam.cz Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobníchúdajů (www.uoou.cz). Právo na přístup znamená, že si kdykoliv můžete požádat o naše potvrzení, zda osobníúdaje, které se Vás týkají, jsou či nejsou zpracovávány, a pokud jsou, pak za jakými účely, vjakém rozsahu, komu jsou zpřístupněny, jak dlouho je budeme zpracovávat, zda máte právona opravu, výmaz, omezení zpracování či vznést námitku, odkud jsme osobní údaje získali azda dochází k na základě zpracování Vašich osobních údajů k automatickému rozhodování,včetně případného profilování. Také máte právo získat kopii Vašich osobních údajů, přičemžprvní poskytnutí je bezplatné, za další poskytnutí pak může Zprostředkovatel požadovatpřiměřenou úhradu administrativních nákladů.Právo na opravu znamená, že nás kdykoliv můžete požádat o opravu či doplnění Vašichosobních údajů, pokud by byly nepřesné či neúplné.Právo na výmaz znamená, že musíme vymazat Vaše osobní údaje pokud (i) již nejsoupotřebné pro účely, pro které byly shromážděny nebo jinak zpracovány, (ii) zpracování jeprotiprávní, (iii) vznesete námitky proti zpracování a neexistují žádné převažující oprávněnédůvody pro zpracování, nebo (iv) nám to ukládá zákonná povinnost. Právo na omezení zpracování znamená, že dokud nevyřešíme jakékoliv sporné otázkyohledně zpracování Vašich osobních údajů, musíme omezit zpracování Vašich osobníchúdajů tak, že tyto můžeme mít pouze uloženy a případně je můžeme použít zdůvodu určení,výkonu nebo obhajoby právních nároků.Právo vznést námitku znamená, že můžete vznést námitku proti zpracování Vašichosobních údajů, které zpracováváme pro účely přímého marketingu nebo zdůvoduoprávněného zájmu. Pokud vznesete námitku proti zpracování pro účely příméhomarketingu, nebudou již Vaše osobní údaje pro tyto účely zpracovávány.Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou účinné od 25.5.2018